Meny Lukk

Familieferie med El-innebandy

INVITASJON TIL

FAMILIEFERIE MED 

EL-INNEBANDY

UKE 31 – 31.07 – 07.08.17, MUSHOLM BUGT, DANMARK.

 

Vi har herved gleden av å invitere dere til FAMILIEFERIE med EL-INNEBANDY på Musholm Bugt feriesenter, Danmark, sommeren 2017 i uke 31, 31.07 – 07.08-2017.

Dette er et privat initiativ fra foreldre av Arendal El-innebandy og Nyborg El-innebandy.

Det vil bli en familieferie, med fokus på ferie/hygge/sosialt samvær og el-innebandy. Selv om vi kaller dette en familieferie, er spillere som ønsker å delta sammen med assistent selvsagt også velkommen. Det vil bli 2 økter med trening hver dag, en før og en etter lunsj. Vi har også planer om å legge inn en «fridag» hvor vi drar på en felles utflukt/aktivitet, hvis dette er ønskelig. Da Musholm Bugt har 2 treningshaller, er vi nødt til å begrense inntaket av spillere slik at treningsopplegget blir best mulig. Vi har fokusert på sammensetning av spillere på alder og nivå, og har satt en nedre grense på 13 år. Invitasjonene vil i hovedsak gå til norske spillere, men vi ønsker også å invitere noen svenske og danske spillere.

Danske Jørgen Johannsen er engasjert til å ha hovedansvar for treningsopplegget, med hjelp fra andre dyktige trenere/dommere.

Se vedlegg (her (klikk)) for mer info.

Viktig å legge merke til svarfrist for deltagelse som er 15. september 2016.

Med hilsen fra arbeidsgruppa

Arendal El-innebandy Hilde og Inge Haukom, hilde.haukom@atskog.no

Nyborg El-innebandy Berit Segtnan og Bård Skjølberg, berit.sophie@gmail.com

Relaterte innlegg

Skip to content