Meny Lukk

Sesongstart 2021/22

logo1200

Årets sesongstart blir arrangert neste tirsdag, 17. august, fra kl. 1830 til 2030.

Vi ser fram til en sesong der vi kan forhåpentligvis kan tenke litt mindre på Covid-19, restriksjoner osv. og heller fokusere på å gjennomføre sesongen på en noen lunde normal måte, og ikke minst ha det gøy!

Treningene blir denne sesongen som forrige sesong arrangert hver tirsdag fra 1830 til 2030 og på akkurat samme sted i Trønderhallen. Vi ønsker gamle og nye utøvere og foreldre velkommen til første trening førstkommende tirsdag.

Etter et års pause kan vi endelig ønske folk tilbake til Levangerstevnet i oktober. Vi håper at så mange lag som mulig ønsker å melde seg på og skape god stemning og konkurranse. Mer informasjon og påmelding kommer i løpet av september.

Hopp rett ned til innholdet